Nieuws 01: De allerbeste wensen voor 2014

01 - vuurwerkPapegaaienWelzijn wenst iedereen het allerbeste voor het nieuwe jaar. Heel veel liefde, gezondheid en geluk, maar bovenal een heel gezellig en dierrijk 2014. Dat we er maar weer een top jaar van mogen maken met heel veel gelukkige papegaaien.

We zitten inmiddels al weer vijf dagen in het nieuwe jaar, en de eerste beurs zit er al weer op. De afgelopen dagen heeft PapegaaienWelzijn een stand gehad op de Bondskampioen in Zutphen.

Het was weer een gezellige beurs, met heel veel vogelliefhebbers. Er waren weer zo'n 5.000 vogels die mee gedaan hebben met de tentoonstelling waar er uiteindelijk natuurlijk maar een handje vol van klonden winnen.

De aankomende tijd zullen we de agenda voor 2014 verder gaan vullen. Een aantal evenementen zijn inmiddels al bekend en met een aantal zijn we bezig. We kunnen je in ieder geval melden dat het weer een druk jaar gaat worden, waarin weer veel staat te gebeuren. Heb je nog papegaaien evenementen die niet in de agenda staan, maar je zou dit wel graag willen, stuur ons dan even een mail met de gegevens en we zetten het erbij.

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed