Nieuws 06: "Nederlandse" wilde papegaaien hebben jullie hulp nodig

De papegaaien op Bonaire worden ernstig bedreigt en kunnen alle hulp gebruiken.kuiken
30 juli 2015

We hebben besloten jullie vandaag lasten te vallen met één van de meest lastigste vragen in deze moeilijke tijd: willen jullie geld geven? Ja daar schrik je even van toch?

Lees meer...

Welkom bij PapegaaienWelzijn

Home-CookieWelkom op onze website. PapegaaienWelzijn is er niet om je te vertellen hoe je met je papegaai om moet gaan en hoe je hem moet opvoeden. Wat we wel doen is je voorzien van alle soorten informatie waar wij achter staan. We delen onze kennis en ervaring met jou, en laten je artikelen lezen van anderen. Kortom, we brengen alle informatie rondom kromsnavels samen op deze site. Dit maakt het voor jou handig, want je hoeft niet meer verder te zoeken. Zo kun je jezelf op een gemakkelijke manier voorbereiden op een eventuele aanschaf van een papegaai. Maar ook wanneer je al in het bezit bent van een papegaai, kun je hier voldoende informatie vinden om op de hoogte te blijven.

Naast het voorzien van informatie, hopen we je zover te krijgen dat je jouw papegaai vrij gaat houden. Dit betekent dat de vogel niet meer in de kooi zit dan noodzakelijk. Zodra je thuis bent komt de vogel uit de kooi, hierdoor heeft ook hij een zo vrij mogelijk leven.
Home-Luna

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed